22. jan. 2010

Kuala Lumpur, the city of Tan.


Seint ein kveld ankom me KL- airport. Der vart me møtt tå Onkel Tan som ikkje kunne finne att bilen sin på parkeringsplassen.

Voldsom turbulens på flyet!



På veg heim fer me veta at me e innvitert i kinesisk bryllaup. Detta resultera i panikkshopping i asias lengste kjøpesenter dagen etter.



Seinare på kvelden skulle me på middag med familien, og Onkel var svært fornøgd fordi han hadde ein overraskelse på lur. Då me kom til restauranten stod plutseleg den andre vertsfamilien til Ågot på parkeringsplassen! Det var jo kjempekoselig, for då fekk Beate også møte dei.



Når me kjem til Melbourne har me tenkt å verve uss som "sea sheepheards" og bli med Steve Irwing in the whale war. Denne planen kan me no berre gløyme, for på middagen fekk me servert haifinnesuppe. Så no kjem me aldri te å bli respektert som mannskap på den berykta Steve Irwing... :( ååååh nei!



Fredag går med til sightseeing i KL. Fuglepark, KL tower og tempel med Frank og Cheng Cheng. Dagen vert avslutta med sursi. Rå blekksprut er digg jiggi jigg.



Neste dag gjekk med på å lære krokodillesymjing med Auntie i bassenget i Gita Baju. Digg med litt avslapping og restitusjon.
I lag med familien Tan bur Den gamle gommoen.


Ho er ein heilt rå person som alle sku ha møtt. Der går det i einvegskommunikasjon på kinesisk. Om du berre nikka, smila, peika å mima litt kan ho halde ei samtale gåande i det uendelege. Under familiemiddag bryt gamlemor ut at ho skulle ynskje ho hadde hatt 2 sønner til. Dei skulle ho ha gifta burt til uss!
Sundag morgon blir me vekt kl 5 av ei trøytt Auntie. Tid for bryllup.



Me hoppar i finstasen og rasar avgarde til bruden sitt hus. Her skal me vente på brudgommen som skal kome å hente bruden. Det er eit heidundrane fyrvekeri som set igang når brudgommen kjem. Høge smell skal vistnok skremme burt onde ander. Me turar rundt i heile Kuala Lumpur for å ta bryllupsbilder, det vil ingen ende ta.



Uncle og Antie er super gira på at me skal vera me på alle bildene. Dritflaut, sidan me aldri hadde sett nokon tå dei før! Midt på dagen har me ei lang pause, me dusjing og soving (i vårt tilfelle, dusjing og Bondi beach), fram til kl 6. No er det te seremoni og middag. Brudebildene hadde dei tikji på Bali. Dei var så fine, så me bestemte uss for at neste stopp på turen måtte bli Bali.


Denna kvelden var me i godt selskap, og brudgommen vart meir enn "tippsi". Han sovna ved bordet, og alle slektningan syntes det var flaut på hans vegne at hen ikkje kunne utføre sin plikt den kvelden.

Måndagen er me invitert av Cheng Cheng og Frank og gjengen til Guantang highlands. Det er det ein fornøyelsespark langt uppi tåkeland. Me kosa uss med alle slags karusella og duppedittar. Me ser fram til ei kariere som spiderman! Det kjekkaste me gjorde var å stå i kø i 10 timar, for ein liten dinosaurtur i 5 min.



P.S Frank er veldig glad i tekoppen. haha.

Neste stopp: BALI! Hastebillett på flyplassen, me reiser same dag!
Over...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar